lauantai 22. lokakuuta 2011

Interaktiivinen partablogaus: tilanne 22.10

Tilanne 22.10.2011.

Ohessa viiksiprojektin tilannepäivitys. Viime kerrasta pituutta on tullut jonkin verran lisää, mutta näkyvin muutos on värimaailmassa. Luontaisella ihokarvoituksen värilläni ei päästä haluttuun Hercule Poirot -lopputulokseen, joten tilanne vaati ihokarvoituksen värjäystä.

Borat Sagdiyev.

Pienen Googlettelun perusteella tähän ei sovi mikä tahansa hiusväri (ovathan viikset hiukan jäykemmät ja "lasittuneemmat" kuin hiukset). Sopivaa hiusväriäkin löytyi, tosin Suomessa kukaan ei tuntunut myyvän sitä. Jotkut kotimaiset parturikampaamot olisivat kyllä värjänneet viikset, mutta tämä operaatio maksaisi kaksi kertaa enemmän kuin värjäyssarja Englannista kotiin tilattuna. Viiksien värjäys on kaikesta päätellen Englantilaisten mielipuuhaa, sillä väriaine oli loppu useasta verkkokaupasta. Löysin lopulta kaupan jolla sitä piti olla, mutta silti toimitukseen meni useita viikkoja.

John Holmes.

Pituuskasvukin on ollut tuskastuttavan hidasta, eikä vielä olla lähelläkään Poirot-tyylin vaatimaa pituutta. Reynolds/Selleck-mallia lähestytään kuitenkin jo. Tosin tuntemieni ihmisten mukaan tämän hetkinen malli on pikemminkin tasoa Borat/John Holmes.

Projekti jatkuu kuitenkin yhä. Näihin on jo kerennyt tulla melkoinen viha/rakkaus-suhde. Välillä nämä kutittavat ja ärsyttää katsoa peiliin, toisaalta eipä näitä kyllä enää poiskaan raaski ajaa. Nyt olen jo alkanut tottua peilikuvaani.

Ei kommentteja: