Vertailussa siideri ja maailman vanhin voide. Määritämme ensin yhtäläisyydet.
1. Molempia on suurin piirtein yhtä paljon, noin puoli litraa. Sanotaan että on hurjan tärkeää juoda vettä vähintään kaksi litraa päivässä, se on kuulenma terveellistä. No linda lampeniushan vetää neljä litraa päivässä. Mutta sitten sanotaankin että liika vedenjuonti onkin haitaksi aivoille. Sitten sanotaan myös että litra päivässä riittää, koska muun osuuden saa esim. Ruuan mukana. No siideri ei tule ruuan mukana joten pitääkö sitäkin sitten vetää litra päivässä???
2. Molemmissa on jäitä. Siiderin jäät näyttäisivät muuten sulavan aika paljon nopeammin kuin veden jäät. Arviolta ainakin n. 120% prosenttia nopeammin. Tarkempaan määritykseen ei nyt ole aikaa, pitää kiirehtiä julkistamaan tämä blogi artikkrli ennen kun su po (suojelupoliisi saa vihiä). Koska tässä saattaa olla kyse siiderin valmistusprosessista, jonka jäljiltä nesteeseen jää huomattavia määriä radioaktiivisia hajoamistuotteita, jotka tuottavat lämpöä siksi jää sulaa!
Minkä takia valtion turvallisuusviranomaiset yrittävät tukahduttaa tämän tiedon esilletulon vaikka kymmenet jopa sadat tutkimustuloksetja tieteelliset artikkelit päätyvät samaan tulokseen? Lisäksi on havaittava, että siiderin kellertävä väri johtuu radioktaavis-hiukkasista jotka fernentoivat alkoholia tuoden siiderille sen luontaisen, katkeran ominaismaun. Tämä kellertävä väri omalta osaltaan kerää avaruuden kosmista säteilyä ja auringon fotonisuihkun lämmittävää energiaa. Nyt jäät ovat jo kokonaan sulaneet siideristä mutta vesilasissa sen sijaan ei ole vielä mitään havaittavaa muutosta. Katso:
- toinen muutos on siideripinnan selvä aleneminen mikä johtuu kyllä ihan minusta.
3. Guplat. Sekä siiderissä että vedessä on guplia. Ne guplivat melko samalla tavalla keskenään. Vesi on ns. Soodavettä, se selittää muuten niin oudoksuttavan yhtäläisyyden. Se selittää guplat.
4. Maun puolesta siideri on aika kuivaa, toisaalta sitten vesikin on aika kuivaa, jos kerran makeat jutut on kuivan vastakohtia ja vedessä on vielä vähemmän residuaalisokeria ja radioaktiivisia jäämiä kuin siiderissä, jonka ominainen kuivuus johtuu siitä että hajoavat partikkelit kuivuvat jo suuhun (mm. Cesium-jäämiä). Gupliminenkin johtuu muuten samasta syystä, ja siksi kannattaa vältellä kaikkea poreilevaa juomaa. Shamppanja on oivallinen esimerkki siitä mitä tapahtuu kun guplat jäävät jo päähän ja ajatustoiminto rappenee! Nyt ei olla kuitenkaan vertailemassa shamppanjaa.
5. vertaillaan mieluummin tässä välissä matkapuhelinta. Puhutaan usein ns. Kännipuhelusta. Tämä on selitettävissä gsm-verkon ja hsdpa-yhteistoiminnon vaikutuksesta gupliviin soluihin, jotka ovat cesium-kylläisiä. Maallikkotermein tämä tarkoittaa suurin piirtein samaa kuin aivot upotettaisiin kiehuvaan öljyyn! Parempi että jätät kokeilematta.
Lyhyesti sanottuna siideri on kyllä ihan hyvää ja vähän parempaa kuin vesi, antaisin noin neljä tähteä viidestä.
Posted using BlogPress from my iPadvi
Location:Bio rex
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti