maanantai 5. syyskuuta 2011

Unboxing: Viestintävirasto Tv-maksut / Kommunikationsverket Tv-avgifter

Pitkästä aikaa vuorossa on unboxing-artikkeli. Unboxing-artikkelin aiheena on otsikonmukainen Viestintävirasto Tv-maksut / Kommunikationsverket Tv-avgifter. Paketti saapui jo joitakin päiviä sitten, mutta olen malttanut mieleni ja nyt viimein on aika suorittaa kutkuttavan jännittävä unboxing!

Yleiskuva paketin etupuolelta
Paketin pintamateriaali on melko tasaisen tuntuinen. Hieman karhea, mutta enemmän kuitenkin sileä. Paketin vasemmassa yläkulmassa on täysin sileä ja kiiltävä kohta joka on myös täysin läpinäkyvä. Paketin väritys on jokseenkin tylsä, lukuunottamatta "design-elementtiä" paketin etupuolella, eli kuvassakin näkyvää aaltoilevaa ja väreillä leikittelevää käkkyrää. Muuten paketin etupuolen elementit ovat ihan kivasti tasapainossa ja ilme on kliini.

Avattu paketti
Paketti avautui suorastaan kivuttomasti. Mitään ylimääräisiä repeytymiä ei tullut joten on todettava että paketin suunnittelu on ollut insinöörimäisen taidokasta. Avaamisessa apuna käytettiin kirjeiden avaamiseen tarkoitettua veistä. Toiset tykkäävät avata paketit pelkästään sormia käyttäen, mutta jälki on tällä menetelmällä usein epätasaista. Suosittelen ko. menetelmää vain ammattilaisille. Asiasta sukellusveneeseen, tämän lähetyksen osalta paketin sisältämä yllätys alkaakin jo hieman paljastua, eli siis mitäs vittua?

Vai niin

Justiinsa joo

Sen kerran kun kuvittelee että saapunut paketti sisältää jotain MIELLYTTÄVÄÄ ja KIVAA niin asian todellinen laitahan on juurikin näin. Ei nyt ihan hirveesti kiinnosta tarinoida enää mitään. Että hyvää syksyn jatkoa vaan teillekin. Seuraavaa unboxingia sitten sähkölaskun muodossa.

Ei kommentteja: