maanantai 7. marraskuuta 2011

Epäpaketointi: Bounder Extra Firm Moustache Wax

Tervetuloa viettämään kulutushysterian sävyttämää maanantaita kanssamme! Ketsuppidelfiini on jälleen tehnyt hankintoja ja tällä kertaa tutustumme elintärkeään kulutushyödykkeeseen nimeltä viiksivaha. Runsas kuva- (tai video-)materiaali kuuluu jokaiseen epäpaketointiin. Dokumentoimatta jääneet työvaiheet ovat: vahan tilaus- ja maksuprosessi, paketin odottaminen, paketin nouto postista ja kotiinkuljetus sekä itse paketoinnin aukaiseminen. Näiden kohdalla joudutte, rakkaat lukijat, käyttämään mielikuvitustanne. Tästä lähtee:

Avasin aluksi kirje-tyyppisen paketoinnin toisen päädyn käyttäen avuksi ainoastaan käsiäni ja runsasta voimaa!

Paketista alkaa purkautua esineitä, kuinka jännittävää!

Paketin sisältö: 1kpl lähetyslistaa jonka toisella puolella käsinkirjoitettu tervehdys, 1kpl viiksivahaa

Syvennytään aluksi liikkuttavaan personoituun onnentoivotukseen. Voin vahvistaa tämän tosiaan olevan aito käsinkirjoitettu viesti siitäkin huolimatta, että vahan möi suuri kasvoton yritys, eikä yksityishenkilö.

Tässä itse vahan sisältävä paperipakkaus. Pakkauksen pintamateriaali on miellyttävää käsille, joka yhdessä tyylikkään ulkoasun kanssa asetti kovat odotukset tuotteen laadulle.

Arvostan myös saman pakkauksen kääntöpuoleltaa sekä viiksivaha-teknisin termein, että selkokielellä löytyvää tuoteselostetta. Pientä miinusta tosin tulee siitä, että yläreunassa on käytetty uudestaan samaa ilmaisua viiksien kesyttämisestä, kuin hienossa yksilölliseksi luulemassani saatekirjeessä.

Yllä mainitun pakkauksen sisältä löytyy tämänlainen paperi, jonka sisällä on selvästi jotain muuta. Waxception!

Sisältä paljastuukin pitkä lista käyttöohjeita, sekä itse tilattu tuote. Vahapurkki on kivalla liimapinnalla kiinni ohjeessa. Liima on sellaista helposti paperista irtoavaa kumisen tuntuista. Sellaista mikä ei revi paperia rikki sitä irroittaessa, mutta siitä jää pieni erivärinen laikku paperiin. Sellaista on aina hauskaa pyöritellä sormien välissä jonkin aikaa, ennen roskiin heittämistä.

RTFM:ttyämme voimmekin turvallisesti siirtyä itse tuotteen pariin. Purkki on laadukkaan tuntuinen ja kätevän kompakti metallirasia. Aluksi taistelin hetken rasian avaamisen kanssa, sillä sen ulkomuoto vihjaili hämäävästi sen aukeavan ihan vaan kannesta vetäen, kun taas todellisuudessa kannessa olikin elegantti kierreratkaisu. Kuvassa näkyvä keltainen mömmö on siis haluttua tuotetta, mutta siitä lisää myöhemmin, sillä varsinainen epäpaketointi on nyt suoritettu onnistuneesti.

Ei kommentteja: