maanantai 30. toukokuuta 2011

Patonki, laukku ja akkumulaattori

Tänään minä kävin kaupassa, ja sieltä tarttui mukaan patonki, laukku ja akkumulaattori. Kuvaan alla, millaista oli purkaa kyseiset tuotteet pakkauksesta, ja mitä tuntoja se herätti.

Ensivaikutelma paketoinnista oli heikohko. Ensinnäkään kaikki tuotteet eivät olleet siististi yhdessä pakkauksessa, vaan ne oli pakattu kahteen erilliseen muovipussiin kömpelön oloisesti.
Tuote alkuperäispakkauksessaan

Kävi ilmi, että laukkua ei ollut muovipussin lisäksi pakattu oikein mihinkään, siitä vain roikkuu joku lappu. Tämä antaa ikävästi halvan vaikutelman, enkä ole oikein vakuuttunut tuotteen laadusta tämän johdosta. Toisaalta tuote lienee tästä syystä kuitenkin melko helppoa ottaa käyttöön.

Akkumulaattori oli vielä kätevästi omassa pahvilaatikossaan. Pahvilaatikon sisältä paljastuivat käyttöohjeet ja uusi muovipussi, jonka sisällä akkumulaattori varsinaisesti on. Tuote on siis vesitiivis, jos ei vahingossa riko sisempää muovipussia. Käyttöohjeiden mukaan akkumulaattori tulee kytkeä oikein päin eikä sitä saa syödä, jos on alle kolmevuotias. Minä olen yli kolmevuotias, joten en pitänyt kyseistä osiota ollenkaan tarpeellisena, sitä paitsi myyjä oli hiukan töykeä. Akkumulaattorista jäi paha maku suuhun kun maistoin ja se on minun mielestäni muutenkin ihan turha lisä tähän arvostelussa olevaan kokonaisuuteen.

Operaatio on niin sanotusti "vaiheessa" :D:D

Sisällön dynamiikka on valtava: Ääripäinä pieni akku ja iso patonki!
Patonki sitten oli tuossa toisessa muovipussissa. Vähän oli hankala avata. Se oli kääritty paperiin, joka oli kääritty vielä toiseen paperiin. Tämä toi siihen arvokkuuden tuntua, ja siksi päätin maistaa sisempää paperia. Se maistui ihan paskalle, ja lisäksi hiukan patongille. Patongista ei jäänyt paha maku suuhun, mutta siitä jäi aika paljon roskaa. Voisiko tuotteen pakata ympäristöystävällisemmin, ja sitten lisäksi niin että se olisi vesitiivis?

Kuten kuvasta näkyy, aika paljon roskaa tässä pakkauksessa oli. Taustalla laukku.
Yhteenvetona sanoisin, että kokonaisuus oli ok, mutta se johtuu pitkälti patongista. En pitänyt tätä paketointia oikein tasalaatuisena, ja ehkä jätän seuraavalla kerralla akkumulaattorin ja laukun ostamatta patongin yhteydessä jos se on mahdollista. Patonki ei mahtunut laukkuun.

1 kommentti:

ketsuppidelfiini kirjoitti...

Hienosti toteutettu epälaatikointi.