tiistai 12. heinäkuuta 2011

Arvostelu: autocorrect

Sain roosts tallaisen todellakin by an iPad-sormitietokoneen ja what're in nut kirjoittaa arvostelun sen hyodyntamasta autocorrect-ominaisuudesta.

Khan aluksi haluan kertoa teille taste ohms mast Kota kaftan blogin kirjoittamiseen, Eli blog reds from my iPad. Ohjelma oli ladattavissa app en napparasta app store nimisesta kaupasta ja se oli oikein edullinen, vain lol oxen euros. No Tamar blogging soften, Tamar on nimeltaan blogspot.com. Mitten blogpress for iPad sit ten toimii blogs Orin Kansas? Ihan by in, Kutenai kaynee ilmi Jo tasta postauksestakin! Ensign Tomi oli Inge Mia sen suhteen, Etta blogpress ei sisaltanyt vaihtoehtoa nimeltaan blogspot, mutts on emissary blogger-vaihtoehdon Abu la myos bloopers satin Pe as San Alta Silat Simon.

No, se siita. Nut sitten takaisin as ken Mai ottomh sine Kirkuk, Eli autocorrection. Autocorrect an on tutti ominaisuus Jo VIPs en talas, kun silloinen innovaatioiden ehtymaton keidas, nokia, esitteli omissa puhelimissaan SMS- Eli Geisel Kearney kirjoittamista he lotta San kehittelemansa ominaisuuden, t9-tekstinsyoton. T9 oli valiton menestys, koala se aina arvasi ennakkoon, ja avian oikein vielapa, Etta mitt se kayttaja nut oikein Yrittaa Tass Samoa. Esimerkiksi kirjoitettaessa Sanaa "helm", jos vahingossa Kirk Otto in "terse", t9 nopeasti korjasi corner lossy "Gergen" "helmuksi", Kutenai alum Erin oli tarkoituskin Samoa.

Apple kuitenkin on vienyt iPad-tuotteessaan innovation villain pose Malle! App en autocorrect on suoraan sanottuna tehnyt backspacesta tahsin turban Näppi an Kokomo nap sinker ESA :) Lienee sanomattakin selva a, Etta tallaiseen ei at mutt format pasty! Oikeastaanhan iPad teki Kokomo nappaimistosta turban, mutts siksi voiding nayttaa teille, milt tietokoneet nayttivat sirloin, kun noises veils oli nappaimistosta:



Être ehka usjokaan, Mutta Tamar kuva on pretty ipadin omalla la era la suoraan blogpress-so el Ulsan camera-toiminnolla! Aika hyva, vaikka itse sanonkin. Kuvasta erottuu del Asti, mitten kompelolta vanhat nappaimistoilla varustetut MacBook-tietokoneet - windows-pc:Istanbul puhumattakaan!- nykyisin, iPad-ajassa, nayttavatkaan, eiko gotta?

kaiken kaikkiaan voisin skis paatya helpostikin Siouan lopputulokseen, Etta iPad+blogpress+autocorrect on Tauren kympin at linen yhdistelma, kola tulle vielapa mullistamaan Kokomo perinteisen tekstinkasittelyn kinds tin.

Pop UAE Osama: 10-
(katso erittely alla:)
Apple: 10+
iPad: 10+
la era: 10- (pienta rakeisuutta havaittavissa Lucan reunoilla)
Blogpress: 9% (1/2-merkki puuttuu joten korvasin sen prosentilla)
Autocorrect: 10+

Suositus: osta heti en en kuin tavara loppuu kaupoista. So io kaikille Caucasus bastion. Noon harrastelijoille kuin tehokayttajillekin.

- Posted using BlogPress from my iPad



Ei kommentteja: