sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Känniarvostelu: khyllä


Oon kännissä. Viiskytkuus kuusta vasemmalle. Torstaiaamu on kohta. Tai nyt? En tiiä. Olen humalasshah. Epätiedostava känni. En vaan tiedosta. Esimerkiks sitä, että polkupyöräilin ja sillee. Aika kovaa, jos oisin ollu selvinpäin niin en ois pyöräilly niin kovaa. Nyt en tajunnu pysähtyä väsymyksen takia kertaakaan. Jos en ois ollu kännis niin oisin pysähtyny 3-4 kertaa ton rääkin aikana. Mut mää olin kännis ja mitä kovempaa poljin sitä viileämpäää oli lämpimässä kesäyössä. Joten sithän mä poljin. Vasta kotona tajusin, olevani aika loppu. No, kyllä nyt puolen tunnin istuskelun jälkeen alkaa jo pulssi tasaantua.

Ei oo pakastepizzaakaan. Vaikka tiesin ettei ole, piti silti tarkistaa. Niin se känni. Ihan jees, enkä tiedosta. Mut siitä taisin jo kertookin. Oon huomannu, että saman määrän samaa nestettä juomalla juomalasista (tuopista) tölkin tai pullon sijaan päihtyy paljon enemmän/nopeammin. Ihmeellinen ilmiö. Onko alumiinitölkin koostumuksessa jotain sellasta mikä vähentää känniä? No, sinänsä harmi, ettei oo sellasta 5L tuoppia. Semmonen ois hyvä. Tiättekste mikä muu ois muuten hyvä. Jos kaikil ois oma nimikoitu tuoppinsa ja vain sitä käyttämällä saa humaltua. Jengi roudailis niitä tuoppejaan himastaan baariin. Sit huolehtis siitä, et oma tuoppi säilyy ehjänä ja tallessa, tai muuten joutuu anomaan valtion tuoppivirastosta uutta ja hakuprosessi kestää 4,5kk sekä edellyttää ulostenäytteen antamista. Se ois hyvä. Sit ois oikeesti draamaa ilmassa ku kompuroi tuoppinsa paskaks. Miettikää sitä spurgun surua kun se itkee pirstaloituneen rakkaan ystävänsä vieressä. Joo.. Känni on hyvä, asteikolla kolmesta kahdeksaan täys seiskamiinus. Hämmentävä sivumaku ja yllättävä nälkä.

Nälkä on jännä juttu. Tosi usein semmonen on, mut sit.. en muista mitä olin sanomassa. No mut miksei söis jos on nälkä. Miksei ihmiset oo Suomessa yhtä läskejä ku Yhdysvalloissa? Kyllä täälläki syyä osataan vaikkei osatakaan tehdä toimivaa kännykkäliittymää, tai sit jos osataanki niin ei ainakaan käytetä sitä ku ehkä yhes puhelinmallis ja sitäkään ei oikeastaa haluttais myydä yhtään. Kännissä oli mukavaa koska: oli elävää musiikkia, 22 pistepirkko ja jotai muuta shittii. Känni oli hyvin varusteltu. Känni on jännä sana. Jotenki känni näyttää kämmeneltä, en tiiä miks se tuntuu oudosti sopivalta vertauskuvalta. Känni on avonainen kämmen.

Arvostelun yhteenveto: Olin kivasti kännissä.

Ei kommentteja: