lauantai 16. heinäkuuta 2011

Känniarvostelu: ttujoo


No nyt oon rehellisesti kännissä. Viime viikolla en ollu tarpeeks kännissä. Ei oo tarpeeks kännissä ellei seuraavan aamun huono olo maistu jo valmiiksi suussa mennessä nukkumaan. Tää virheittä kirjottaminen vaatii jotain aivan erityisiä ponnisteluja. Virheillä tarkoitan väärin kirjoitettuja sanoja; ei näis lauseis silti oo vitunkaa vertaa järkee.


Ainii, unohduin tekee kaikkee muuta ku blogaa. Nojoo, takas känniarvosteluun. Tää oli semmonen peruskänni, ei ollu tarkotus olla näin humalassa, mutta näin pääs käymään. Ei oo hyvä toi ilmanen/tarjottu viina, ei. Ei täs muuten mitää, mut näin kännis ei pysty nukkuu. Menee vittumaiseks pyöriskelyks et löytää hyvän asennon, ja sit ku asento on hyvä niin pyörii pääs vaa niin paljon ettei voi nukkua. Parempi siis tappaa aikaa vaikka blogaten, kunnes känni laskee hallittavalle tasolle.


Ruokaa, tarttis saada. Ainii, arvostelu. Känni on 4 = kiitettävä skaalalla 9:stä B:hen. Mitähä sitä söis. Vaihtoehtoja on teoriassa niin monia, mutta käytännössä niin vähän. Torttilloja. Tuli aivan liian pitkä krijotius tähän kännin määrään nähden. Oikeinkirjoitus vaati aivan liikaa energiaa. Rauha ulos, partiotyttö.

Ei kommentteja: