keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Sense, this entry makes none

Keksin toistaseks vaan otsikon. Kirjottelen sit jotain muuta tän tilalle ku keksin jonkun aiheen. Tästähän vois tulla täysin uudentyyppinen elävä blogi. Mikään kirjoitus ei ole joka päivä samanlainen, vaan niitä käydään aina vähän muokkaamassa kulloisen mielialan mukaan.

Osuvasti nimetty Pöllötys.
Kieltämättä vähän työläs konsepti, lukea joka päivä uudestaan seuraamiensa blogien jokainen postaus, mutta blogaajia on nykyään muutenkin jo niin paljon, että on hyvä erottautua vähän joukosta. Ollaan niitä indiebloggareita, jotka ovat ehtineet vaihtaa johonkin muuhunkin tosi siistiin juttuun siinä vaiheessa kun naapurin Möttösetkin ovat jo ehtineet oppia asiasta. "Blogaaminen on niin 2001, et HUH. Kaikki parhaat blogikirjotukset on kirjotettu jo silloin ennen Bloggeria tai Wordpressiä."


Uusin villitys, majavatus.
Sit hipstereistä tuli mieleen, et mitä helvetin halvattua toi planking, ja nyt sit vielä joku vielä älyttömämpi owling, jossa istutaan kaiteilla ja matkitaan pöllöä, niin.. että mitä helvettiä se on ja kenen mielestä se muka on hauskaa ja miksen mä pitäny siitä jo sillon ku kukaan ei ollu vielä kuullukaan siitä, … ja ollu sit ku siit tuli suosittua sillee et "toi on niinku so last season, et tota on tehty ihan kuoliaaks…" Nyt ei voi oikein enää ees keksiä mitää uutta vastaavaa juttua, ilman että ihmiset tajuaa, että plagioi niiden tyhmiä juttuja. Jos keksin jonku "beaveringin" jossa nakerretaan puuta, niin jengi ei pidä sitä hauskana. Se eka kerta on hyvä ja sit aina se eka muunnelma siitä, mut sen jälkeen sen jutun uutuudenviehätys on tiessään.
Aito ja alkuperäinen lankutus.
Saa muuten tosiaan nähä mitä tän tilalla lukee huomenna? Varmaan kyl ihan sama juttu koska en oo vaivautunu ajattelee asiaa enää toiste sen jälkeen ku sain tän kirjotettua. Huh.

Ei kommentteja: